Napali novinare u Hrvatskoj koji prate hapšenje političara: "Srbi! Jedva ste dočekali! Hoćeš i nas snimati?"

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Novinare koji prate istragu i hapšenje gradonačelnika Otoka, bivšeg HDZ-ovog zastupnika u skupštini Josipa Šarića, verbalno je napalo nekoliko muškaraca, uzvikujući: "Srbi! Jedva ste dočekali"

Mediji javljaju da je Josip Šarić uhapšen u ponedeljak ujutro u akciji hrvatske policije i USKOK-a, a novinari koji prate slučaj doživeli su neprijatnost na Otoku dok su gledali kako policija iznosi dokumentaciju.

Kako javlja Dnevnik, novinare koji su pratili kako policija iznosi dokazne materijale iz Gradske uprave, blizu koje je i Šariševa kuća, verbalno su napali neki muškarci, koje je udaljila interventna policija.

"Dobacivali su nam neke ružne stvari, govorili – jedva ste dočekali, pitali su nas – hoćeš i nas snimati? Jedan nam je prišao i počeo vikati – Srbi! Srpski mediji! Snimatelja Nove TV su verbalno napali. Interventni policajci su ih upozorili nekoliko puta i rekli im da se udalje, a nakon što je jedan od njih počeo nešto da mrmlja, jedan policajac je stao pred njega i izričito mu rekao da se udalji", rekao je jedan od novinara.

Policija je i udaljila jednog od muškaraca koji je stvarao probleme kad je novinarima prišao čovek koji je govorio o problemima sa Šarićem.

Podsetimo, ranije danas je vukovarsko-srijemska policija, ne navodeći identitet, saopštila da u koordinaciji s USKOK-om sprovodi kriminalističko istraživanje na području Slavonije nad jednom osobom zbog sumnje na počinjenje krivičnog dela protiv službene dužnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Porodična kuća pretučenog Radića iz Starog Grackog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA