Bosanac odbrusio policajcu u Australiji kada ga je uhvatio u prekršaju: Viralni snimak ponovo kruži mrežama

 
N. S.
N. S.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Snimak kako policajac tokom rutinske kontrole zaustavlja muškarca Husa Sidrana iz Bosne i Hercegovine, a koji živi i radi u Australiji ponovo je postao akuelan. Naime, njega je pre tri godine zaustavila patrola patrola i pisala mu kaznu zbog niza prekršaja u visini od 295 dolara i tri kaznena boda zbog nenošenja kacige. Komunikacija između Huse i policajca postala je viralna.

Stariji gospodin imena Huso vozio se australijskim putevima na svom skuteru iako nije imao dozvolu za vožnju, a skuter nije bio ni registrovan. Uz sve to, Husina kaciga nije zadovoljavala sigurnosne standarde.

Svima je zapalo za oko njegovo ponašanje tokom razgovora sa policajcem po imenu Deni. Naime, Huso je pokušao da se izvuče pričajući mešavinu bosanskog i engleskog jezika, ali mudra taktika mu nije prošla.  Dok je policajac, na engleskom jeziku, pokušao to objasniti starcu, ovaj ga je samo bledo gledao.

@904duvalcounty
 
♬ Originalton - 904PIRALO🍉

- Kuda idete gospodine? Da li imate dozvolu? - pitao ga je policajac.

- Nemam dozvolu, neregistrovan je.

- Zašto onda vozite? I šta vam je to na glavi, šta je to? To nije kaciga za motor već za bicikl. Mogu li da vidim? Ukoliko padnete, ova kaciga vam neće pomoći. Možete poginuti - upozorio ga je čuvar reda. Potrudio se da objansi Husi da mu je odgovarajuća oprema neophodna za vožnju skutera, a  gospodin je to prihvatio s dozom sumnje.

Dok je policajac pričao Huso je pokušao da upali motor i ode.

- Ne možete nigde da idete, parkirajte skuter pored. Sačekajte trenutak, kažem vam. Molim Vas dajte mi dokumenta - nastavio je policajac.

U tom trenutku policajac je pozvao nekoga da mu pomogne oko konverzacije, a kada mu je konačno objasnio čovek iz BiH nije imao kud. On je od nemoći počeo nešto da objašnjava i smekša policiju kako nebi dobio kaznu.

- Ja sam Huso Sidran iz Hercegovinem, iz Bosne...Ma daj, bolan, pusti me u pi**u materinu. Ja ovako vozim 15 godina - nastavio je on.

- No spik ingliš. Ne mogu, ne mogu. Nemoj me za***avati - odbrusio je Huso, koji je na kraju kažnjen s 295 dolara i 3 negativna prekršajna boda zbog nenošenja kacige...

(Telegraf.rs)

Video: Tinejdžerka sa probnom dozvolom vozila 116,7 km/h na delu puta gde je ograničenje brzine 45 km/h

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA