Drama u Belom Manastiru: Nožem pokušao da ubije vanbračnu suprugu, u kući mu našli eksploziv

 
M. P.
M. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zbog sumnje da je nožem pokušao da ubije 32-godišnju vanbračnu suprugu, prema kojoj se duže nasilnički ponašao, policija je uhapsila 44-godišnjaka s područja Belog Manastira, u čijem su domu pronađena eksplozivna sredstva, saopštila je danas osječko-baranjska policija.

Policija sumnja da je 44-godišnjak od početka jula do 11. septembra ove godine učestalo ponižavao i nasilnički se ponašao prema 32-godišnjoj vanbračnoj supruzi, javlja Index.hr. Terete ga da je početkom jula nožem nasrnuo na nju pokušavajući je ubosti, u čemu ga je sprečila, ali i pritom zadobila posekotinu na šaci.

Uhapšen i smešten u pritvor

Na osnovu naloga Županijskog suda u Osijeku obavljena je pretraga doma i drugih prostora kojim se koristi 44-godišnjak, tokom koje su pronađene četiri tromblonske mine i jedan komad municije kalibra 12.7 milimetara.

Osumnjičeni je uhapšen i predat pritvorskom nadzorniku, a nadležnom Državnom tužilaštvu biće krivično prijavljen za pokušaj teškog ubistva ženske osobe, nasilje u porodici, te nedozvoljeno posedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih materija, navode u policiji.

(Telegraf.rs)

Video: Klinci uleteli na teren, a onda je nastao haos: I Karlik Džons pevao čuvenu pesmu Grobara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA