Ukrajinac (29) pretukao radnike Morskog dobra u Tivtu, uhapšen je: Od ranije je poznat policiji

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Službenici Regionalnog centra bezbednosti ,"Jug" – Odeljenja bezbednosti Tivat, su preduzimajući mere i radnje u cilju identifikovanja i lociranja lica koja se sumnjiče za napad na zaposlenog na trajektu Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, lišili slobode ukrajinskog državljanina u Tivtu.

Službenici Odeljenja bezbednosti Tivat 12. septembra su u mestu Lastva, opština Tivat, locirali i lišili slobode lice A.K. (29) ukrajinskog državljanina, bliskog članovima jedne organizovane kriminalne grupe, za kojim je policija tragala zbog sumnje da je zaposlenom na trajektu naneo teške telesne povrede.

Lice A.K. je prilikom kontrole od strane policijskih službenika upravljao vozilom visoke klase, marke "BMW X7", ukrajinskih registarskih oznaka, koje mu je uz potvrdu oduzeto.

Imenovani je po nalogu tužioca lišen slobode i protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška tjelesna povreda. On je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru na dalju nadležnost.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat, u koordinaciji sa postupajućim tužiocem, preduzimaju dalje mere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja svih izvršilaca navedenog krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA