Podnete krivične prijave zbog masovne tuče u Ulcinju: Uhapšene tri osobe, Pazarac u bekstvu

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Službenici Regionalnog centra bezbednosti ,"Jug" - Odeljenja bezbednosti Ulcinj, su postupajući po prijavi od 25. avgusta da je oko 04,00 časova u jednom plažnom baru na Velikoj plaži u Ulcinju došlo do narušavanja javnog reda i mira između grupe lica, podneli krivične prijave protiv tri lica iz Nikšića i jednog lica iz Republike Srbije.

Nakon prikupljenih obaveštenja utvrđeno je da je više lica nanelo telesne povrede dvojici oštećenih, nakon čega je u izveštaju lekara specijaliste kod jednog od oštećenih konstatovana teška telesna povreda.

Preduzimajući dalje mere i radnje, policijski službenici su identifikovali kao izvršioce B.J. (31), N.R. (31), i A.P. (23) svi iz Nikšića, kao i A.A. (43) iz Novog Pazara.

Policijski službenici su u Nikšiću locirali i lišili slobode N.R., A.P. i B.J. protiv kojih je po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju podneta krivična prijava zbog sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda, dok se za licem A.A. još uvek traga.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA