Žena ubila muža nožem dok je spavao u dnevnoj sobi: Užas u Sarajevu

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Postupajući tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo predložio je u četvrtak, 12. septembra, Kantonalnom sudu u Sarajevo određivanje jednomesečnog pritvora Dženani J. osumnjičenoj za ubistvo supruga Senada J. na okrutan način, potvrđeno je iz Tužilaštva KS.

Pritvor je predložen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičene moglo doći do uznemirenja javnosti.

"Sumnjiči se da je nožem usmrtila supruga dok je spavao u dnevnom boravku. Smrt oštećenog je nastupila, nakon što ga je osumnjičena nožem ubola više puta u predelu vrata, grudnog koša i ruku", dodala je Azra Bavčić, portparol Tužilaštva KS.

Podsetimo, u sarajevskom nasilju Alipašino polje je u noći sa utorka na sredu došlo do ubistva Senada J, prenosi "Radio Sarajevo".

U sredu, 11. septembra, oko 03:25 sati, obaveštena je PU Novi Grad da je u stanu, u ulici Trg nezavisnosti, opština Novi Grad izvršeno krivično delo ubistvo 58- godišnjeg Senada Jahića iz Sarajeva.

"Telo preminulog je prevezeno u prosekturu 'Bare', gde će po nalogu tužioca biti obavljena obdukcija. U vezu s izvršenjem krivičnog dela Ubistvo (član 166. KZ FBiH) dovodi se njegova supruga Dženana J, rođena 1976. godine u Sarajevu, gde je i nastanjena, koja je privedena u službene prostorije i nad njom će u toku dana biti izvršena kriminalistička obrada", naveli su iz MUP-a KS.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA