Žena nasmrt izbola muža nožem u Sarajevu: Zločin na Alipašinom polju

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U Sarajavu se u noći između utorka i srede dogodio još jedan stravičan porodični zločin.

Kako je preneo portal "Avaz", usmrćen je S. J. (58) iz Sarajeva.

Zločin se dogodio u stanu u ulici Trg nezavisnosti na Alipašinom polju. On je usmrćen sa više uboda nožem po telu. Zbog ubistva je uhapšena Dž. J. (48), supruga žrtve. Istražitelji utvrđuju motiv zločina.

"Dana 11. septembra 2024. godine oko 3.25 sati, obaveštena je PU Novi Grad da je u stanu, u ulici Trg nezavisnosti, opštna Novi Grad izvršeno krivično delo ubistvo S.J. (58) iz Sarajeva", navodi se u policijskom saopštenju.

Smrt je konstatovao lekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo. Uviđaj na licu mesta kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, obavili su policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo. Telo preminulog je prevezeno u prosekturu "Bare", gde će po nalogu tužioca biti obavljena obdukcija.

U vezu s izvršenjem krivičnog dela Ubistvo (član 166. KZ FBiH) dovodi se njegova supruga Dž.J. rođena 1976. godine u Sarajevu, gde je i nastanjena, koja je privedena u službene prostorije i nad njom će u toku dana biti izvršena kriminalistička obrada. Policijski službenici rade na rasvetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak hapšenja dečaka koji je upucao nastavnika engleskog u Lukavcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA