Ostavila dete (2) prijatelju, pa otišla da prevozi migrante: Kombijem sletela sa puta u Hrvatskoj

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Žena koja je bila u kombiju švajcarskih oznaka, koji je u ponedeljak rano ujutru sleteo sa puta u Hrvatskoj, navodno je svoje dvogodišnje dete ostavila kod prijatelja da bi došla u Hrvatsku da preveze migrante.

U nesreći je povređeno 14 ljudi, među kojima sedmoro dece, a navodno su u pitanju državljani Sirije.

Sa puta je sleteo kombi švajcarskih registarskih oznaka, koji su žena i muškarac iznajmili u Švajcarskoj prošlog četvrtaka.

"Rekli su da im je vozilo potrebno da sa porodicom otputuju za vikend", rekao je vlasnik kompanije koja im je izdala kombi i dodao da su se predstavili kao par.

Prema informacijama Blick-a, muškarac je švajcarski državljanin sa indijskim korenima, dok je žena iz Brazila, a živi u kantonu Berna. Pre nego što su iznajmili kombi, žena je svoje dvogodišnje dete ostavila na čuvanje kolegi svog dečka.

"Trebalo je dete da čuvam samo tri dana. Trebalo je da se vrate danas, ali nisam se čuo sa nima još od jutros. Ne znam šta da radim sa detetom, treba mi pomoć", rekao je prijatelj za Blick.

U nesreći u Hrvatskoj nekoliko osoba je zadobilo teške telesne povrede. Kako su zvaničnici potvrdili za HRT, u bolnicu su primljena deca starosti između pet i osam godina.

Jedno dete je moralo da bude operisano zbog teških povreda glave.

(Telegraf.rs)

Video: Automatski sistem detekcije prekoračenja brzine počeo sa radom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA