"Kriva sam, ali ne kako piše u optužnici": Prve reči Albanke na sudu, BMW-om usmrtila Katarinu i Stjepana

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U Dubrovniku je počelo suđenje Albanki Klevisi Jmeri (29) koju terete da je u aprilu kod Dubrovnika usmrtila Stjepana (21) i Katarinu (19) nakon što se BMW-om frontalno zabila u njih.

"Osećam se krivom, ali ne na način kako je to navedeno i kako me tereti optužnica. Odgovaraću na sva pitanja, ali na kraju dokaznog postupka", rekla je Albanka na prvom ročištu, piše Dubrovački dnevnik.

Advokat okrivljene je Dragan Pištalo, a branilac porodice Đerek je Zvonimir Bodrožić.

Podsetimo, do tragedije je došlo u aprilu ove godine. Albanka Klevisa Imeri (29) je te večeri oko 20 sati vozila svoj terenac na ulici D-8 kod mesta Slano. U suprotnom smeru, brat i sestra Katarina (19) i Stjepan (21) Đerek vozili su kući u Gradac.

Stjepan je, kao i puno puta do tad, otišao po svoju mlađu sestru koja je bila maturantkinja u dubrovačkoj srednjoj školi.

Vozio je po propisima, dok je Imeri svoj terenac BMW XM slovačkih registarskih tablica vozila prebrzo.

Dovoljno brzo da, kad je uletela u makaze jer je nepropisno preticala vozilo ispred sebe i frontalno se zabila u Stjepanov VW Golf, brat i sestra poginu na mestu.

(Telegraf.rs/Dubrovački dnevnik)

Video: Do kraja godine završetak rekonstrukcije tri ulice u starom jezgru Zemuna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA