Žena iz BiH htela da podvali mužu, počela sebi da šalje jezive poruke, a onda otišla i korak dalje

 
Z. K.
Z. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Opštinski sud u Visokom potvrdio je optužnicu protiv H.E. iz tog grada koja se tereti za lažno prijavljivanje.

Visočanka je optužena da je sebi slala SMS preteće sadržine jer je navodno mislila da je suprug vara. Optužena je 8. februara otišla u policijsku stanicu Visoko i prijavila da je dobila preteće poruke sa nepoznatog broja na svoj broj.

- Hej, baš si ružna žena na Viberu, reci coiku da mi ostavi trebu na miru, ubiću ga, znam gde je, ubiću njega i vas, znam sve o vama, neka joj još bilo kad priđe, on je danas gotov, ja sam spreman da sve za nju da učinim, gotovi ste svi ako je ne ostavi i prestane da zove - piše u jednoj spornoj poruci.

- Neka je ostavi na miru, ne zna on sa kim se povezao, lagaće mu sve samo da dobije ono što treba, ako ne prestane danas sve, neće noću spavati, niti će te ga više videti, već dugo to njihovo traje, ti si luda zena, što mu veruješ, moja treba ima tvoj broj, ali zadnji put sam rekao da prestane. Noć nećete prenoćiti, on spava sa njom svaku noć, ja ih pratim, dođe po njega i odu do moje trebe, ali je danas zadnji dan, sa mnom bude malo, ode njemu, ali neće više tako bit, to da znate, kakvog muža imate džaba čekate, njemu je ona bitnija od vas, ali više neće biti... Ubiću ga - glasi druga poruka.

Tužilaštvo je tereti da je sama sebi slala poruke i da je bila svesna da joj niko nije pretio.

- To je uradila sa telefonskog broja koji je prethodno kupila u svrhu slanja SMS-a na svoj telefonski broj i zbog podnošenja prijave, a sve navodno zbog sumnje da je suprug vara - dodaje se u optužnici.

(Telegraf.rs/Crna hronika)

Video: Vatrogasci spasili lane od vatrene stihije na Troglavu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA