Deda (84) poginuo na mestu, dve devojke povređene: Vozač izazvao karambol na auto-putu kod Rijeke

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vozač (84) automobila riječkih oznaka je poginuo, a devojka vozač (22) i putnica (23) iz automobila zagrebačke registracije su lakše povređene u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na auto-putu A7 kod Rijeke.

Uviđajem je utvrđeno da se nesreća dogodila kada 84-godišnji hrvatski državljanin, vozeći iz smera Svetog Kuzma prema čvoru Draga, ne koristeći sigurnosni pojas, nije prilagodio brzinu vožnje uslovima i stanju puta, izvestila je policija.

Stoga je prednjim delom automobila, uprkos kočenju, udario u automobil zagrebačke registracije, koji se kretao u istom smeru, a koji je vozila 22-godišnja hrvatska državljanka. Njen je automobil od udarca odbačen pa je udario u automobil nemačkih nacionalnih oznaka, koji se kretao u istom smeru, prenosi Hina.

Automobil 84-godišnjaka se odbio i zarotirao i udario u zaštitnu metalnu ogradu, a vozač je preminuo na mestu događaja. Njegovo je telo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi obdukcije.

U vreme saobraćajne nesreće na deonici auto-puta A7 bilo je određeno ograničenje brzine i preusmerenje u drugu saobraćajnu traku zbog vozila u kvaru. Reč je o događaju u kojem se, oko pola sata pre saobraćajne nesreće, zapalio i izgoreo jedan automobil. Vatra je ugašena, a povređenih u tom događaju nije bilo.

(Telegraf.rs / Index)

Video: Uznemirujuć snimak: Ovo je trenutak kada je voz pokosio automobil

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA