Boška je medved oborio na zemlju i ugrizao ga za ruku: Bio u šetnji kada je zver izletela iz šume

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Boško Čuić (64) iz Like svake večeri ide u svoju uobičajenu šetnju, ali onu koja se desila u petak uveče, neće zaboraviti. Na povratku kući napao ga je medved, nanevši mu povrede na desnoj ruci i licu.

Incident se dogodio oko 22.30, dok se Boško vraćao kući, otprilike 800 metara udaljenoj od mesta napada.

"Vraćao sam se prema kući kad je iz vrbe izletio medved i krenuo pravo na mene. Pokušao sam da se branim, ali me oborio na zemlju. Ugrizao me zubima za desnu ruku, a zatim pobegao među drveće", ispričao je Čuić za Dnevnik HRT-a.

Nakon napada, Boško je uspeo da pozove Hitnu pomoć i da krene prema glavnom putu. Ali, nakon nekoliko koraka mu je pozlilo zbog velikog gubitka krvi. Hitna pomoć stigla je za 15 minuta i zahvaljujući brzoj reakciji, Bošku je spasen život.

Dovezen je u bolnicu, gde su mu utvrđene ogrebotina na licu i povreda desne šake, kojom je pokušao da se brani od medveda.

Njegovo stanje je stabilno i očekuje se potpuni oporavak. "Kao što su rekle naše sestre, on je srećom Ličanin, pa je prošao samo s ogrebotinom i povredom šake", našalila se doktork.

"Ljudi su me pitali što sam išao noću u šetnju, a ja kažem – išao sam milion puta i nikad se ništa nije dogodilo, pa evo sad ovo. Ali, i kad sediš kod kuće, može nešto da ti padne na glavu. To je bila sudbina", dodao je Boško kroz osmeh, srećan što je prošao s lakšim povredama.

(Telegraf.rs / Index)

Video: Najkrvoločnija borba medveda: Otkidali komade mesa zubima i kandžama, sve zbog ženke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • НеверниТома

    8. septembar 2024 | 09:04

    Ићи шумом, близу ње, планином па и сокаком ноћу, није више безбедно. А то што повређени каже, да је туда ишао увек и да се никад ништа није десило, је “празна прича”. Опомена је ту и за њега и за сав свет а колико ће се поуке извући, то је право питање!? Ако је судити по коментару повређеног Бошка, мало или искреније речено - ни мало!

  • Olja

    8. septembar 2024 | 07:48

    Najvece zveri smo mi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA