Odbijena žalba, Ukrajinci koji su brutalno pretukli radnika "Morskog dobra" u Crnoj Gori ostaju iza rešetaka

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Veće Osnovnog suda u Kotoru kojim je danas predsedavala sutkinja Danijela Samardžić odbilo je žalbu branilaca ukrajinskih državljana M.S. (61) i K.C. (23), koji su osumnjičeni za napad na radnika trajekta, izjavljene na rešenje sudije za istragu Špira Pavićevića, koji im je odredio pritvor do 30 dana.

Kako su prenele "Vijesti", to je potvrdio portparol Osnovnod suda u Kotoru, sudija Veljko Bulatović.

Pavićević je četvrtog septembra nakon saslušanja okrivljenih u prisutvu branilaca, prihvatio predlog tužilaštva i doneo rešenje o određivanju pritvora zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda.

Dežurna služba Odeljenja bezbednosti Tivat je drugog septembra oko 16,40 časova obaveštena da je u mestu Lepetani od strane više lica napadnut zaposleni na trajektu u JP “Morsko dobro”.

Policija je, kako je tada saopšteno iz Uprave policije, odmah po primanju obaveštenja preduzela niz opsežnih aktivnosti iz svoje nadležnosti, izuzela video materijal sa nadzornih kamera u blizini lica mesta, prikupila obaveštenja od više osoba i izvršila pretragu terena.

“Oštećeni je zadobio teške telesne povrede u vidu preloma rebara, loma zuba i više hematoma po glavi i telu”, naveli su iz policije.

(Telegraf.rs)

Video: Ka Tivtu sve stoji, kolona duga 7 kilometara: Ogromne gužve u Crnoj Gori

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA