Albanka BMW-om ubila Katarinu i brata, jedini svedok poginuo u Malom Lošinju: Evo šta je tada rekao

 
A. R.
A. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Katarina (18) i Stjepan Đerlek (20) poginuli su u aprilu ove godine kada je na njihov automobil, blizu Dubrovnika, direktno naleteo BMW kojim je upravljala Albanka Klevisa Jmeri (29) usled nepropisnog preticanja.

Ona je osumnjičena za smrt brat i sestre, a ročište je zakazano za 10. septembar. Međutim, jedini svedok nesreće, navodno je poginuo u padu rampe trajekta u Malom Lošinju, piše 24sata.hr.

Ukoliko Albanku osude, preti joj kazna zatvora do osam godina.

Sud joj je najprije odredio istražni zatvor, pa su hteli da je puste iz pritvora, ali je onda odluka preinačena i ona je ostala u istražnom zatvoru.

Porodica je bila u šoku kad su saznali za mogućnost puštanja iz pritvora, pa su izašli na ulice. Sud je dvaput poništavao odluku o puštanju na slobodu i ona je na kraju ostala u zatvoru.

Jedini svedok nesreće, vozač kojeg je Albanka preticala, poginuo je nedavno u padu rampe trajekta u Malom Lošinju.

On je u svom svedočenju rekao da su iza njega bila dva automobila, prvo mercedes, pa BMW koji je vozila Albanka, piše 24sata.hr.

Klevisa Ymeri Foto: Društvene mreže

Mercedes je počeo s ranim preticanjem, a potom i BMW iza njega bez da se devojka uverila da to može da uradi na siguran način.

"Umesto da sinu 21 svećicu stavim na tortu, ja sam ih 21 upalila na groblju. I Kati ću za koji mesec upaliti 19 sveća. Ona je jako želela da bude medicinska sestra, volela je da pomaže ljudima. Držim joj uniformu, ispeglanu, a nema ko da je obuče. Stipe je tek počeo da radi, imao je svoju radionicu. Ta garaža je bila njegov život", ispričala je majka Dragana za Provjereno.

Video: Glišović: Groblje za kućne ljubimce ima 839 grobnih mesta,Park sećanja, rozarijume

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA