Ubio ženu pa sebe, nedavno je sud mogao da ga pošalje u zatvor, ali nije: Detalji užasa u Zagrebu

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U zagrebačkom Sopotu policija je u zgradi našla mrtvu 60-godišnju ženu, a nedaleko od mesta ubistva i beživotno telo muškarca (71). Kako prenose mediji, muškarac koji je pronađen mrtav je pre dve nedelje prijavljen za porodično nasilje.

Prema pisanju Dnevnika, muškarac (71) je u Zemljakovu ulicu stigao oko 15 sati i uputio se u zgradu sa brojem 9. Ušao je i u hodniku usmrtio žensku osobu. Odmah je alarmirana policija koja je u rekordnom vremenu stigla. Međutim, prvo su naišli na beživotno telo muškarca u vozilu koje je bilo parkirano gotovo na samom ulasku u zgradu.

Prema pisanju Jutarnjeg, muškarac je ženu usmrtio hicem iz vatrenog oružja, kojim je posle sebi u automobilu presudio.

"Ja je poznajem. I njega, ali nju više poznajem. Rastavljeni su bili oko 10 ili 15 godina", rekao je jedan od građana za Dnevnik.

Kako navode, pozivajući se na nezvanične izvore, muškarac je 23. avgusta prijavljen za nasilje u porodici. Traženo je određivanje istražnog zatvora, ali sud je izrekao tek meru zabrane približavanja.

Policija istražuje slučaj.

(Telegraf.rs)

Video: Brat osumnjičenog za pokušaj ubistva kaže da ne zna zašto je Jovan nasrnuo na Svetlanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA