Na belom BMW-u tragovi krvi, muškarci ležali povređeni: Horor prizor kod Rijeke, oglasila se policija

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tri osobe navodno su se sukobile u sredu uveče kod Rijeke, zbog čega je intervenisala policija, dok je prizor sa lica mesta jeziv. Kako su rekli iz policije, dve osobe su zatečene s ranama podlaktice, a kako su one nastale još uvek nije poznato.

Svedok, koji je poslao fotografiju portalu 24sata.hr, ispričao je šta je zatekao na licu mesta.

"Kad sam došao video sam dvojicu muškaraca kako leže u lokvi krvi. Nije mi bilo jasno šta je bilo. Kasnije sam video da su izbodeni i da imaju rane kod podlaktica. Koliko sam razumeo, obojica su bila Poljaci", ispričao je za 24sata.hr čitalac koji je poslao fotografiju na kojoj se vidi beli BWM uprljan krvlju, kao i krvavo tlo na kojem se nalaze maramice i voda.

"Nisam video kako je sve započelo, odmah sam priskočio da pomognem. Sve je bilo na parkingu supermarketa na Rešetarima na Kastvu kod Rijeke", rekao je čitalac.

Iz policije su potvrdili kako su dojavu imali u sredu oko 21.40 sati.

"Došlo je do sukoba troje ljudi, od kojih su dvoje zatečeni s ranama podlaktice. Kako su te povrede nastale te i kakva je težina povreda nije nam još poznato. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti", rekli su u policiji.

(Telegraf.rs/Foto: 24sata.hr)

Video: Brutalna masovna tuča u centru grada: Prebijena dvojica maloletnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA