Pronađen mladić čiji je pitbul nasmrt izujedao maltezera u Splitu: Policija mu u stanu pronašla i drogu

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Splitska policija uspela je da pronađe mladića čiji je pitbul pre nekoliko dana nasmrt izujedao maltezera na ulici.

Policija je nakon dobijene prijave pokrenula istragu o ovom incidentu koji se dogodio 30. avgusta.

"Utvrdili smo identitet vlasnika psa, ali i osobe koji je propustio da psa drži pod nadzorom 30. avgusta 2024. godine. Sinoć su policijski službenici interventne policije pronašli 23-godišnjaka za kojim smo tragali, u čijem stanu se i nalazio pas pasmine pit bul. Kod muškarca je pronađena droga i to 4,69 grama marihuane i 5,2 grama hašiša", navodi se u sapštenju policije.

U sprovedenom postupku tvrđeno je da je 23-godišnji muškarac 30. avgusta 2024. godine na području Splita bez nadzora držao psa rase pitbul koji je napao i usmrtio psa rase maltezer.

"O događaju je obaveštena Služba veterinarske inspekcije čiji su radnici danas sproveli postupak oduzimanja psa. Takođe, Službi veterinarske inspekcije dostavljena je celokupna dokumentacija i prikupljene informacije kako bi bili u mogućnosti da sprovedu postupak sankcioniranja vlasnika psa, ali i 23-godišnjaka koji je bio s psom 30. avgusta 2024. godine", dodaje se u saopštenju policije.

(Telegraf.rs)

Video: Gori auto u Vodovodskoj ulici: Dramatičan snimak iz Žarkova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA