Pao akter filma Iza brave: Kod Zagreba uhapšen Vladan Sretenović, priveden po srpskoj poternici!

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Vladan Sretenović (48), koji je u Srbiji odležao 15 godina zatvora zbog ubistva 1998. godine, uhapšen je tokom vikenda u Sesvetama, kraj Zagreba. On je priveden po Interpolovoj poternici Srbije, koja ga sada traži zbog prebijanja iz 2016. godine.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u prepodnevnim satima uhapsili su 48-godišnjeg srpskog državljanina i još trojicu stranih državljana u kući na području Sesveta, u blizini Zagreba. Kako prenosi Večernji list, nezvanično se saznaje da je reč o Vladanu Sretenoviću  (48), koji je u Srbiji izdržao kaznu od 15 godina zatvora zbog ubistva 1998. godine.

Srbin je uhapšen na osnovu Interpolove poternice, koja ga sada traži zbog fizičkog obračuna iz 2016. godine.

Hrvatska policija hapšenje državljanin Srbije Vladan Sretenović Sesvete Printskrin: Policijska uprava zagrebačka

Prema informacijama iz Policijske uprave zagrebačke, na osnovu ciljanog prikupljanja informacija, policija je utvrdila da se u kući u Sesvetama nalazi stranac za kojim je raspisana međunarodna potraga od strane Interpola Republike Srbije zbog bekstva.

Policija je po dolasku na adresu uhapsila Sretenovića, i još trojicu muškaraca koji su bili kod njega. Pored 48-godišnjaka, u kući su bili i 22-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine i 34-godišnji državljanin Crne Gore, koji su uhapšeni zbog nezakonitog boravka u Republici Hrvatskoj. Takođe, kod 19-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, koji ima regulisan status u Hrvatskoj, pronađeno je 3,9 grama marihuane.

Podsetimo, Sretenović je pre 3 godine, bio akter dokumentarne serije "Iza brave", na TV Happy, u kojoj govori o svojim zatvorskim danima. Prvi put je osuđen na 30 godina zatvora za ubistvo i razbojništvo 1998. godine, a kasnije mu je kazna prepolovljena.

(Telegraf.rs)

Video: Kurtijevi specijalci naoružani do zuba idu po Kosovskoj Mitrovici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    3. septembar 2024 | 06:17

    Taj koji mu je prepolovio kaznu, kriv je za prebijanje i za finansije potere za njim. Zamislite neka rđa mu prepolovila kaznu.

  • Budimir

    3. septembar 2024 | 00:10

    Sad je stvarno iza brave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA