Tužilaštvo o ubistvu u Gradačcu: Starica usmrćena gvozdenom šipkom i betonskim blokom

 
Đ. Đ.
Đ. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Mehmed Selimović (33) iz Gradacca, koji je uhapšen, osumnjičen je da je najverovatnije koristeći gvozdenu šipku i betonski blok naneo povrede u predelu glave Hazimi H. Osmanhafizović (74) iz Gradačca, te je od posledica povređivanja žena preminula, prenosi Glas Srpske.

Saopštilo je to Tužilaštvo Tuzlanskog kantona navodeći inicijale žrtve i osumnjičenog, koje se oglasilo nakon jezivog ubistva koje se desilo sinoć u u naselju Požarike.

-Uviđaj je sinoć na mestu događaja u Požarikama kod Gradačca obavio dežurni tužilac u saradnji sa istražiteljima OKP PU Gradacac i SKP MUP-a TK – naveli su u saopštenju i dodali da je tužilac je izdao naredbu za obdukciju tela preminule, te naredbu za vađenje krvi i urina od osumnjičene osobe.

-U toku su sve potrebne istražne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje se vezuju za događaj. Nakon kriminalističke obrade MUP će uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu osumnjičenog predati u nadležnost Tužilaštva na dalje postupanje - naveo je, portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović.

Povezani tekstovi:

Video: Sahrana mladog policajca Nikole Krsmanovića: U tužnoj povorci i najhrabriji plaču

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bale

    1. septembar 2024 | 16:39

    Drogerasi rade sve zivo pa i ubistva da bi dosli do narkotika. Doce vrijeme da nosimo pistolje jer od Yuge kulturne, dobismo divlji zapad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA