Poznat identitet ubice, ženu usmrtio kamenim blokom: Detalji užasa u Gradačcu

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U naselju Požarike u Gradačcu sinoć se desilo novo ubistvo.

Kako saznaje portal Avaza, ženu s kojom nije bio u srodstvu je ubio M.S., a brzo nakon toga je uhapšen.

M.S je, piše Avaz, i te kako poznat na području Gradačca. Reč je, navode, o muškarcu za koju policija zna da uživa u narkoticima i koji ima psihičke probleme. Za sada nije poznat motiv ubistva i on se utvrđuje.

Iz policijskih izvora se saznaje da je muškarac stariju ženu usmrtio u prisustvu jednog mladića koji je u ovom predmetu svedok, a ne osumnjičeni.

Žena je najverovatnije ubijena tupim predmetom, navodno kamenim blokom.

"Oko 19.40 PS Gradačac prijavljeno je da se čuje vika i galama u naselju Požarike u Gradačcu, a zatim je ponovo prijavljeno da se na istoj lokaciji u neposrednoj blizini osnovne škole Požarike nalazi telo ženske osobe bez znakova života. Na mesto događaja upućeni su SHMP Doma zdravlja Gradačac, policajci PS Gradačac i istražitelji OKP PU Gradačac, te su potvrđeni navodi prijave, konstatovana je smrt ženske osobe, a o događaju je upoznata i dežurni tužilac KTTK, koja će rukovoditi uviđajem na mestu događaja. Uviđaj će izvršiti istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK i PU Gradačac. S tim u vezi, jedna osoba koja se dovodi u vezu sa navedenim događajem je privedeno u službene prostorije PU Gradačac", navela je sinoć portparolka Uprave policije MUP TK Adnana Sprečić.

Video: Duarte sa bele tačke doneo prednost Zvezdi protiv Napretka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA