Zlatku trajno oduzeli igračku: Ušetao u policijsku stanicu, a za kaiš pantalona zakačio plastični pištolj

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zlatko je počinio neviđen rusvaj pošto je stigao u zgradu Policijske uprave u Koprivnici.

Došao je u policiju u martu ove godine oko 10.50 sati da se požali na svoj slučaj, pa je policajcu na prijavnom pultu odlučio da pokaže ko je tu gazda.

Zlatko, 59-godišnjak iz podravskog sela, podigao je majicu i pokazao mu pištolj na kaišu pantalona! U tom trenutku nastala je panika u zgradi policije.

Prema presudi donesenoj ove nedelje, Zlatko je “u zgradi Policijske uprave koprivničko-križevačke u Koprivnici, na Trgu Eugena Kumičića 18., narušavao javni red i mir“.

“Pripadniku policije na prijavnici Stjepanu S. podizanjem svoje majice pokazao je plastični pištolj crne boje koji mu se nalazio na kaišu pantalona. To je vidno uznemirilo policajca Stjepana jer isti nije mogao da proceni da li je to igračka ili pravo oružje“, navela je sudija u presudi.

Zlatko je na kraju nepravosnažno kažnjen s 210 evra i mora da plati 10 evra prekršajnih troškova.

“Okrivljenom se trajno oduzima plastični pištolj igračka sa sivim držačem i narandžastom cevi privremeno oduzet potvrdom o oduzimanju predmeta, a izvršenje se poverava policijskoj stanici”, odlučila je sudija iz Koprivnice.

(Telegraf.rs / Danica)

Video: Snimak hapšenja pljačkaša pošte na Voždovcu: UKP ga uhvatio s leđa i oborio na zemlju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA