Baka palila nisko rastinje na imanju, pa se ugušila od dima: Tragedija u Prokopcu, sve i dalje gori

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U naselju Prokopac na području Gornje Tuzle danas je preminula ženska osoba koja je obavljala poslove na paljenju niskog rastinja. Smrt je nastupila najverovatnije usled gušenja dima koji je nastao zbog širenja požara na parceli, a koji je i dalje aktivan.

Portparolka Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić je kazala da je danas oko 12:45 sati prijavljeno da je u naselju Prokopac, prilikom požara niskog rastinja, na jednoj parceli koja je u privatnom vlasništvu, pala i najverovatnije stradala ženska osoba koja je čistila parcelu i palila rastinje.

"Na mesto događaja upućeni su patrola PS Istok, SHMP Doma zdravlja Tuzla i PVJ Tuzla. Izlaskom na mesto događaja dežurni lekar SHMP Doma zdravlja Tuzla konstatovao je smrt stradale ženske osobe, a radi se o M. T. (74) iz Tuzle", dodala je Sprečić.

Takođe je na mesto događaja upućena i uviđajna ekipa OKP PU Tuzla, koja će preduzimati sve dalje radnje po uputstvima dežurnog tužioca, kada se za to steknu uslovi. Požar na navedenoj lokaciji je i dalje aktivan, navodi Klix.

(Telegraf.rs)

Video: Ponovo u borbi sa vatrom: MUP Helikopterska jedinica gasi pozare kod Pirota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA