Pogledajte haos od 1.500 evra koji su Daliboru deca napravila u apartmanu: "Mokrili po đakuziju, krili hranu"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Dalibor Lovrić iz Nina, u Hrvatskoj, iznajmio je svoj apartman borilačkim klubovima iz Slavonije koji su decu doveli na takmičenje Dalamciju, a koja su mu bukvalno ruinirala objekat.

Besan, ali i šokiran prizorom, Lovrić je izgled svog apartmana podelio na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ljudi, koji su imali priliku da vide video-snimke na mreži, bili su zgroženi prizorom i savetovali Dalibora da o ovom slučaju javno progovori kako se takva situacija ne bi dešavala i drugim vlasnicima apartmana.

Lovrić je na mreži pokazao kako izgleda apartman nakon odjave dece iz dva borilačka kluba - Ju Jitsu klub Factory Đakovo i Vinkovačke Rode. Nakon što su deca izašla, on nije mogao da primi druge goste.

Međutim, članovi kluba nisu hteli da priznaju štetu.

"Teško je rečima opisati sav haos i smrad koji su pre nekoliko dana trčeći iz apartmana da ih ne zadržim i suočim sa nedelima delom maloletnici koji su bili na takmičenju u Zadru 24. avgusta učinili. Ovde se praktično radi o huliganstvu - mokrenje u đakuziju, skidanje i sakrivanje slika po ormarima, namerno podmetnuta hrana i jaja po krevetima ispod posteljine, viršle i sve što im je ostalo od hrane po ukrasnim vazama i nameštaju razmazali tekućinom, prosuto ulje po podu kuhinje i boravka", navodi ovaj iznajmljivač na društvenim mreža.

Dodaje da su mu ovi gosti sakrili ili ukrali velik broj daljinskih upravljača koje još ne može da pronađe.

"Trule banane ubacivali su u delove ormara, razbijene čaše sakrili su unutar veša, grebali su mramorni pod, pokušali su da zapuše toalet papirom, sve tanjire i čaše ostavili su prljave i razbacane po apartmanu, deo svojih čarapa i donjeg rublja po podu, izokretali umetničke slike na zidovima koje nisu uspeli da sakriju po ormarima. Tanjire namerno umazane ostavili po celom podu i na ormarima, utičnice iščačkali i sve flaše po uglovima bacali. Smeće je bilo iza nameštaja, a rastavili su đakuzi na delove po kojem su urinirali", navodi ovaj iznajmljivač koji je nakon odlaska gostiju pozvao policiju.

"Nadao sam se da uz angažman čistačica još mogu "spasiti" dolazak idućih gostiju, ali to je bila samo nada. Tri dana smo pokušavali sanirati štetu, a gostima koji su trebali da uđu sledeći, morao sam da otkažem. Svi oni koji su ovo uradili imaju svoje ime i prezime, uredno su prijavljeni i evidentirani pri dolasku u smeštaj, znači oni se ne boje sankcija koje bi nakon ove devastacije trebale uslediti. Ukupna šteta je 1500 evra. Kontaktirao sam klub, ali oni to ne žele platiti, nego tvrde da sam ja kriv za to što se dogodilo", tvrdi vlasnik apartmana za Jutranji.hr koji je odlučio pravdu potražiti pred sudom.

Dodao je i da su gosti za vreme boravka remetili red i mir, ali da na to nije hteo da reaguje nadajući se najboljemu.

S druge strane, čelnik oba kluba Miro Erkapić tvrdi da se već konsultovao sa advokatom koji kažu da nema nikakve štete već da ih je zvao zbog zaštite ugleda kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić prisustvovao uvežbavanju, sve spremno za 20. septembar: Moćna slika s batajničkog aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan lll

    30. avgust 2024 | 07:52

    "Dete bilo pijano" !

  • Dežurno gunđalo

    30. avgust 2024 | 08:20

    Prvo, to što je vlasnik smeštaja izašao u javnost sa ovom pričom i što je javno imenovao te klubove je odličan potez jer, posle ovoga, više niko neće hteti da im iznajmi prostor. Drugo, tužbom koju je najavio treba da traži da plate ne samo fizičku štetu procenjenu na 1500 evra već i izgubljenu dobit. Treće, pročitao sam i celu vest objavljenu na jutarnji.hr i mogu da kažem da ne verujem u ono što je izjavio čelnik tih klubova. Moguće je da je vlasnik smeštaja malo preuveličao svoju ponudu ali čisto sumnjam da je bio bahat jer bi time samo naneo štetu svom poslu. Čak i da je sve bilo kako tvrdi čelnik tih klubova, to ni u kojoj meri ne opravdava ovakvo ponašanje njegovih članova.

  • Lilly

    30. avgust 2024 | 09:09

    Da li se zna odakle su deca koja su boravila u smestaju.To je danasnjica, izrodili se huligani. NEMA dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA