Povređen policijski službenik i četiri ilegalna migranta u udesu kod Karlovca

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policijski službenik i četiri ilegalna migranta povređeni su u incidentu koji se dogodio kada je krijumčar odlučio da pobegne policiji koja je ga je zaustavila na području Vojnica, nedaleko od Karlovca, saopšteno je danas iz Policijske uprave karlovačke.

Nakon što je zaustavljen, dodaju, nepoznati vozač se oglušio o naredbu policijskog službenika da otvori vrata i naglo vozilom krenuo napred i dao se u beg. Tom prilikom je zadnjim točkom vozila prešao preko stopala policijskog službenika i lakše ga povredio.

"Nedaleko od navedenog mesta u krivini je zbog neprilagođene brzine sleteo van kolovoza u korito potoka odakle se udaljio u nepoznatom pravcu. U prometnoj nesreći povređena su četiri strana državljana koje je prevozio, dvoje teže, a dvoje lakše i njima je pružena lekarska pomoć u zdravstvenoj ustanovi", navodi se u policijskom saopštenju o incidentu koji se dogodio juče.

Dodaju da su preostali strani državljani kojima nije bila potrebna medicinska pomoć odvedeni u službene prostorije policije u Karlovcu.

Prema stranim državljanima biće sproveden postupak u skladu sa Zakonom o međunarodnoj i privremenoj zaštiti i Zakona o strancima, a protiv nepoznatog vozača biće podneta krivična prijava, saopšteno je iz PU karlovačke.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Kombi pun migranata sleteo u reku u Hrvatskoj, poginula žena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA