Nestala devojčica (12) iz Fojnice: U toku velika potraga za Amrom Durić

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U toku je velika potraga za devojčicom Amrom Durić (12) iz Fojnice koja je nestala u subotu uveče.

Prema informacijama koje je podelila porodica, Amra je nestala oko 22 sata iz prostorija porodične kuće, ne ostavljajući nikakvu poruku o tome gde se uputila.

Porodica je odmah pokušala da stupi u kontakt s njom putem mobilnog telefona, ali bezuspešno. Devojčica se nije javljala na pozive, prenele su "Nezavisne novine".

Zabrinuti roditelji prijavili su nestanak policiji, a svi raspoloživi zaposleni u Policijskoj stanici Fojnica su obavešteni i uključeni u potragu.

"Potraga za našom Amrom još traje. Proteklih 48 sati nismo dobili nikakvu informaciju od nje. Proverili smo i našu rodbinu, da nije kod njih, ali smo dobili sve negativne povratne informacije. Čekamo da se vrati kući", kazala je za portal Radiosarajevo.ba mama Amre Durić.

Kako je dodala, Amra je visoka oko 150 cm, ima dugu, ravnu plavu kosu, plave oči, pune usne i okruglo lice. Na dan nestanka nije poznato šta je imala na sebi, što dodatno otežava potragu.

Policija apeluje na građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o kretanju ili trenutnom boravištu Amre, odmah kontaktiraju Policijsku stanicu Fojnica ili nazovu broj 061/405-262.

Svi koji su možda videli devojčicu ili imaju bilo kakve informacije da se što pre jave nadležnim organima.

(Telegraf.rs)

Video: Veliko hapšenje u BiH: Zločinci nad Srbima privedeni pravdi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA