Novi incident u Mostaru: Napadnut dečak (13) zbog majice

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U Malom Polju kod Blagaja, južno od Mostara grupa za sada nepoznatih osoba fizički je nasrnula na trinaestogodišnjaka koji je na sebi imao majicu sa obeležjima Fudbalskog kluba "Velež", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Incident se, kako navode, dogodio sinoć oko 22.30 časova kada se u Policijsku stanicu Mostar Jug obratio R.E. (13) i prijavio da ga je u blizini restorana 'Laks' u Malom Polju fizički napalo pet-šest nepoznatih lica i skinuli mu majuci 'Red armi' i udaljili se u pravcu Sportsko-rekreativnog centra Bunica.

Srna prenosi da je istraga u vezi ovog slučaja u toku, a javnosti još nije obaveštena o tome je li rešen incident koji se ranije dogodio u Opštinama kada su sredinom avgusta u parku u mostarskom prigradskom naselju Opine nepoznate osobe fizički napali i povredili tri osobe, među kojima je bilo jedno dete.

Prošle sedmice su napadnuta i deca u prigradskom naselju Baćevići u kojem žive srpski povratnici.

U Baćevićima je više nepoznatih osoba napalo srpsku decu, a prethodno je igralište i naselje oblepljeno je fašističkim znakovima, a meštani su svedočili da se ranije kroz naselje čula i rafalna paljba.

Zbog ovog napada u Baćevićima boravi ministar za ljudska prava i izbeglice BiH Sevlid Hurtić, a posetu tom naselju za poslepodne je najavio i ministar bezbednosti u Savetu ministara BiH Nenad Nešić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Luna Pilić o filmu "Sveta porodica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⚜️

    26. avgust 2024 | 13:10

    Kako se brize izbori UZP se pomami po Hercegovini.U srednjoj Bosni gdje su opkoljeni mirni su ko bubice.Inace HDZ BiH je na vlasti bez prestanka vec 34 godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA