Lucia sahranjena, poznato kako je dečak (3): Pijani vozač pokupio petočlanu porodicu, isplivali novi detalji

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U subotu, 17. avgusta, došlo je stravične nesreće kada je pijani vozač svojim automobilom pokupio porodicu koja se u tom trenutku kretala kraj puta. Majka, Lucija Mrnjavčić (24), poginula je na licu mesta, a njena deca i muž su hospitalizovani.

Majka troje dece je sahranjena u petak, 23. avgusta.

U bolnici se trenutno u lakšem stanju nalaze muž Matija, beba i ćerka, dok je u najtežoj situaciji trogodišnji dečak. On je zadobio teške povrede glave i nalazi se u kritičnom stanju.

Međutim, lekari su poprilično optimistični i smatraju da će uskoro njegovo stanje ići na bolje.

"On je bolje, malo bolje, lekari su nam rekli da će ga postepeno buditi iz kome, kako bi samostalno disao. Još uvek ne može, u teškom je stanju, ali imamo nadu da će biti bolje", rekla je u telefenskom razgovoru njegova tetka Jelena, sestra od oca, piše podravski.hr.

Beba, iako je zadobila teške povrede karlice, pluća, celog donjeg abdomena i nogu, trenutno je u stabilnom stanju i van životne opasnosti.

Odmah nakon nesreće pokrenute su i brojne akcije za pomoć porodici Mrnjavčić, a jednu takvu je pokrenuo i lokalni fudbalski klub Mladost iz Velikog Ravena čiji je povređeni dečak član.

Proteklih dana postali su poznati i neki detalji ove strašne saobraćajne nesreće.

Kako je za Jutarnji list ispričao deda dece, otac Matijin, Lucija (24) je u trenutku naleta vozača, koji je bio pod uticajem alkohola od 1,75 promila, nosila ćerku Larisu (4) na ramenima.

Matija (28) je išao ispred njih i gurao je kolica u kojima su bili ni godinu dana star dečak i trogodišnji dečak.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak stravičog požara u Hrvatskoj: Turisti evakuisani a vatra stavljena pod kontrolu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA