U stanu u Velikoj Gorici pronađena tela majke i sina: "Drugi sin je došao i zvao policiju, nešto je tu čudno"

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tužna priča iz Velike Gorice. U stanu su pronađena tela 78-godišnjakinje i 42-godišnjaka kojima uviđajem zbog proteka vremena nije bilo moguće utvrditi identitet.

Komšije su za Novu TV izjavili da se radi o majci i sinu. Policiju je, nezvanično, pozvao sin koji s njima ne živi pošto mu se duže nisu javljali, a u stan nije mogao da uđe, piše Dnevnik.hr.

Tragovi ne upućuju na nasilnu smrt, saopštili su iz policije.

"Tu su živeli majka i sin, čistačica je primetila da ne otvaraju stan. Drugi sin je došao i zvao policiju. Bili su dobre komšije, na dobar dan, sin je bio bolestan. Videla sam je krajem sedmog, početkom osmog meseca", rekla je Ana Vilček, predstavnica stanara.

"Meni je neverovatno da to niko ne vidi. Komšinica ode na leto, ode na tri meseca, ali sve se zna šta se događa. Nešto je čudno u toj zgradi", rekao je komšija Miljenko Munjas.

"Da, ljudi s prvog sprata nisu primetili da gospođa ne izlazi i tog sina nisu videli. Imam i ja majku samu, nosim joj hranu", rekao je komšija Slavko Jankulija.

(Telegraf.rs)

Video: Potonuo poznati beogradski splav- Casa Bianca potpuno pod vodom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA