Teška nesreća u BiH: Prevrnula se prikolica sa čamcima za rafting, na njima bila dvojica mladića

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na putu Borci-Argud u mestu Bukovica došlo je do prevrtanja prikolice s čamcima za rafting u kojima su bili mladići.

Kako javlja Avaz, nakon uviđaja koji je u popodnevnim satima obavljen na mestu teške saobraćajne utvrđeno je da su dve osobe zadobile teške telesne povrede.

Radi se o 18-godišnjem A.E. i V.Z. (17) iz Konjica koji su se nalazili u čamcima za rafting natovarenim na prikolicu kombija, koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima prevrnula.

Kako je za Avaz potvrdila dežurna tužiteljka Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, Područnog ureda Konjic, koja je rukovodila uviđajem, a koji su obavili pripadnici PS Konjic i OKP PU Konjic, policija je prijavu o nesreći dobila u 10.50 sati, kada im je javljeno da je došlo do prevrtanja prikolice na kojoj je bilo više čamaca za rafting, te da su dve osobe povređene.

Na lice mesta je odmah upućena policijska patrola i ekipa Hitne pomoći koja je mladiće nakon ukazane prve pomoći prevezla u Univerzitetsku kliničku bolnicu Mostar.

Tokom uviđaja je utvrđeno je da je vozilom "mercedes vito" i priključnim vozilom za prevoz čamaca upravljao M.Dž. (60), koji je uhapšen.

Prema naredbi tužiteljke preduzete su sve neophodne istražne radnje i veštačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti ove teške nesreće.

Prema poslednjim informacijama, jedan od mladića je podvrgnut operaciji, dok je drugi na dijagnostičkoj obradi.

(Telegraf.rs)

Video: Ed Širan se obratio na srpskom na koncertu u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA