Ovaj grad u BiH biće pun novih radara: Vozači, oprez, nema opraštanja

 
N. S.
N. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ministar unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog okruga (HNŽ) Marijo Marić sastao se u Čitluku sa opštinskim načelnikom Marinom Radišićem i komandirom Policijske stanice Čitluk Antom Ćorićem, gde su dogovorili nabavku i postavljanje novih radara za merenje brzine.

Učesnici sastanka analizirali su postojeće stanje i razmatrali više tema, a naglasak je bio na bezbednosnom i saobraćajnom aspektu Međugorja.

Između ostalog, dogovorena je nabavka i postavljanje novih radara za merenje brzine, kojima će biti pokriveno više pozicija na čitlučkim saobraćajnicama, što će preventivno delovati na nesavesne učesnike u saobraćaju u interesu zaštite bezbednosti učesnika u saobraćaju.

U skladu sa donetim zaključcima, sledeći radar biće postavljen na regionalnom putu na Krstinama, nakon čega će uslediti postavljanje radara za merenje brzine na više lokacija, saopšteno je iz Opštine Čitluk, prenosi Fena.

(Telegraf.rs)

Video: Dunav se izlio i potopio kej: Snimci poplavljene Budimpešte

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Velja

    25. avgust 2024 | 09:45

    Vozač sam 40 godina,i mogu samo da kažem da današnji vozači nemaju puno veze sa vožnjom! Jesu položili vozački,ali kad su za volanom,žive život za sebe,kao i kad nisu za volanom! Takav trend samo raste,a rešenja nema...barem ne u saobraćajnim propisima!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA