Srpkinja uhapšena u Herceg Novom zbog posedovanja marihuane

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Državljanka Srbije čiji su inicijali D. J. uhapšena je u Herceg Novom zbog posedovanja marihuane.

"Sprovodeći planske aktivnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika službenici Regionalnog centra bezbednosti Jug, Odeljenja bezbednosti Herceg Novi, kontrolisali su D.J. iz Republike Srbije kod koje je pronađena materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", navodi se u saopštenju policije Crne Gore i dodaje:

"Ona je lišena slobode zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga".

Takođe, u Igalu su kontrolisani i M.D. i V.V. te je kod njih pronađena manja količina opojne droge marihuana. Protiv njih će biti podnete prekršajne prijave shodno gore pomenutom Zakonu.

Kada je reč o suzbijanju krivičnih dela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, službenici Odeljenja bezbednosti Herceg Novi podneli su krivičnu prijavu protiv lica osumnjičenog za krivično delo krađa. Reč je o ukrajinskom državljaninu V.H. koji je ovo delo počinio na način što je iz jednog ugostiteljskog objekta otuđio 2.200 evra.

Takođe, hercegnovska policija procesuirala je i lice M.K. koji se sumnjiči za krivično delo teška telesna povreda. On je ovo delo izvršio, kako se sumnja, na način što je nakon verbalne rasprave zadao oštećenom licu više udaraca u predjlu glave i tela i naneo mu tešku telesnu povredu – lom zuba.

(Telegraf.rs)

Video: Ode dozvola: Preticao preko duple pune na magistrali u Baru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA