Filmska potera u Sokocu: Policija jurila i uhvatila osumnjičenog za krađu automobila u Sarajevu

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija sa Sokoca je juče nakon nekoliko časova potere uhapsila E.H. iz Sarajeva jer se sumnjiči da je ukrao "citroena".

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo su naveli da su danas oko 12.30 časova u mestu Bjelosavljevići u Sokocu nakon višečasovne potere uhapsili dotičnu osobu jer se sumnjiči da je u nedelju u ulici Butmirska cesta u opštini Ilidža u Kantonu Sarajevo ukrala automobil "citroen", privatnog vlasništva, javljaju Nezavisne.

"Policijska uprava Istočno Sarajevo obaveštena je od strane MUP-a Kantona Sarajevo da se izvršilac sa ukradenim vozilom udaljio u pravcu teritorije koju operativno pokriva ova Uprava, nakon čega su odmah preduzete sve zakonom predviđene mere i radnje na pronalasku istih. Vozilo je uočeno juče na magistralnom putu Podromanija-Sokolac u mestu Glasinačko Polje, te kako se vozač nije zaustavio na naređenje policijskih službenika krenula je potera za istim", naveli su iz policije.

Dodali su da je o svemu obavešten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo uz čiju saglasnost će vozilo i uhapšena osoba biti predati MUP-u Kantona Sarajevu na dalje postupanje.

"Takođe, E.H. će biti sankcionisan za prekršaje iz oblasti Zakona o osnovama bezbednosti saobraćaja na putevima BiH, koje je počinilo na teritoriji ove Uprave", rekli su iz policije.

(Telegraf.rs)

Video: Filmska potera na ulicama Mađarske: Policajac ga zaustavio, on mu "zapalio"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA