Domaru osumnjičenom za masakr u Sanskom Mostu metak prošao blizu srca: Poznato kako je od jutros

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vukalić je primljen juče u UKC RS sa prostrelnom ranom grudnog koša

Domar Mehemed Vukalić, osumnjičen za trostruko ubistvo u gimnaziji u Sanskom Mostu, koji je hospitalizovan u UKC Republike Srpske jer je pokušao da izvrši samoubistvo, svestan je i budan, kazao je načelnik Službe za torokalnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra RS Marko Kantar.

Objasnio je da su ovog pacijenta primili juče sa prostrelnom ranom grudnog koša i povredama pluća.

"Hitno smo ušli u salu i operisali ga. Pacijent je stabilno i očekujem da bude sve dobro. Metak je ušao na prednju stranu grudnog koša, a izašao je na leđa i bio je jako blizu srca. Trenutno je stabilnog stanja i van životne opasnosti, ali to ne znači da se to ne može promeniti", naveo je Kantar.

Podsetimo, Vukalić se sumnjiči da je juče u Mešovitoj srednoj školi u Sanskom Mostu iz automatske puške ubio tri osobe. Ubijeni su direktor ove obrazovne ustanove Nijaz Halilović, koji je bio SDP-ov većnik u Sanskom Mostu, profesorka engleskog jezika Gordana Midžan i školska sekretarica Nisveta Kljunić.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA