Olujni vetar napravio haos u centru Mostara: Ovako su leteli solovi i stolice nad Neretvom

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vetar je sa sobom nosio i suncobrane na popularnoj turističkoj lokaciji na Velikim stepenicama u blizini Starog mosta

Vetar olujne jačine danas posllepodne je pogodio Mostar.

Najveći grad u BiH na Neretvi, danas je konačno dobio osveženje, ali je snažan vetar načinio materijalnu štetu na pojedinim objektima u centru grada.

Kako se može videti na video snimku objavljenom na instagramu, vetar je sa sobom nosio stolice i stolove ugostiteljskih objekata, kao i suncobrane na popularnoj turističkoj lokaciji na Velikim stepenicama u blizini Starog mosta.

Inače, prvi dani ove sedmice doneli su sa sobom lokalne pljuskove, dok je u pojedinim delovima Bosne i Hercegovine bilo i grmljavine, grada i nepogoda. Pljusak je danas u poslepodnevnim satima osvežio i Sarajevo i ublažio sparinu iz prvog dela dana, preneo je portal "Klix".

U nastavku sedmice, počevši od sutra najavljeno je sve više sunca uz porast temperatura, javili su meteorolozi sa BHMeteo.ba. Slede nove vrućine, ali ne tako izražene i dugotrajne kao ranije ovog meseca.

Glavnina ovog dugog i paklenog leta je iza nas, iako će letnih vrućina još itekako biti. Krajem ove sedmice temperature lokalno do oko 35 stepeni Celzijusa.

"Nekih značajnijih meteoroloških dešavanja zasada nema, do kraja meseca uglavnom dominacija sunca. U pojedinim danima lokalna pojava pljuskova, a temperature i dalje letnje", najavili su meteorolozi.

(Telegraf.rs)

Video: Putešestvije Telegrafa u Mostaru: Puno ćevapa, a još i više adrenalina i skokova sa Starog mosta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA