Brat domara koji je ubio troje u Sanskom Mostu: "Ne znam šta mu je bilo, bio je vernik. U šoku sam"

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ubijeni su direktor gimnazije Nijaz Halilović, sekretarica Nisveta Kljunić i profesorka engleskog jezika Gordana Midžan

Domar Mehemed Vukalić došao je jutros u školu s oružjem i ubio direktora gimnazije Nijaza Halilovića, sekretaricu Nisvetu Kljunić i profesorku  engleskog jezika Gordanu Midžan. Nezapamćena tragedija je potresla Sanski Most, opštinu u Bosni i Hercegovini.

Novinari portala "24sata.hr", razgovarali su na licu mesta sa Mehmedovim bratom koji je zgrožen zbog onoga što je on učinio:

"Da. Tačno je da je reč o mom bratu. Ne znam ništa o tome. Doručkovao sam na balkonu i čuo sam isto što ste i vi čuli. Zgrožen sam. U zadnje vreme se nismo ni družili, ne znam što se s njim događalo", kaže on i nastavlja:

"Ne znam šta mu se događalo u školi, to pitajte njih ili nekoga ko je s njim radio. On je inače bio jedan od boljih, bio je vernik, nikom nije učinio ništa nažao do sada, ne znam šta bi rekao. Ne znam što mu se dogodilo, u velikom sam šoku. Znam da je bio uredan, a što se događalo ne znam"

Domar Mehemed Vukalić je nakon zločina pokušao da izvrši samoubistvo ali je preživeo. Trenutno se nalazi u bolnici u Banjaluci, gde je operisan i navodno je u svesnom stanju, kako je portal Telegraf.rs ranije preneo.

(Telegraf.rs)

Video: Pucnjava u gimnaziji, policija na uviđaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Velja

    22. avgust 2024 | 08:05

    Biti vernik je ono iznutra,ono što se ne vidi,dok ne izađe da se pokaže na danjem svetlu?! I evo...izašlo je???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA