Na prozorima škole vide se rupe od metaka: Potresne slike gimnazije nakon trostrukog ubistva u Sanskom Mostu

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nakon zločina policija je prostor oko škole ogradila policijskom trakom, a uviđaj još traje. Tela žrtava su ranije danas izneta iz škole

Mehemed Vukalić, domar srednje škole u Sanskom Mostu, osumnjičen je za krvavi pir koji se jutros dogodio u Gimnaziji gde su hicima iz automatske puške ubijeni direktor Nijaz Halilović, profesorka engleskog Gordana Midžan i sekretarica Nisveta Kljunić.

Stravični zločin dogodio se oko 10.15 časova, kada je, kako se sumnja, Vukalić naoružan automatskim oružjem došao u školu i ciljano je tražio žrtve u koje je ispalio više hitaca iz automatske puške.

Nakon krvavog pira pokušao je da izvrši samoubistvo i pucao je sebi u grudi. Prevezen je u UKC Republike Srpske i u svesnom stanju je primljen u Urgentni centar, gde će danas operisan.

Nakon zločina policija je prostor oko škole ogradila policijskom trakom, a uviđaj još traje. Tela žrtava su ranije danas izneta iz škole.

Na prozorima škole vidljive su rupe od metaka.

Očevidac jezivog zločina ispričao je kako se našao u blizini kabineta direktora kada su odjeknuli pucnji.

"Bilo je zaista stravičan prizor, jer je u direktora pucao i ranio ga. Pritrčao sam da mu pomognem, ali me je u tom trenutku odgurnuo i ispalio još nekoliko metaka u njega", rekao je očevidac za "Nezavisne novine".

Direktor Uprave policije MUP-a USK Amel Kozlica je potvrdio da su se u trenutku ovog svirepog zločina u školi nalazili i učenici, s obzirom na to da je u toku popravni rok.

(Telegraf.rs)

Video: Pucnjava u gimnaziji, policija na uviđaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA