Drama u Vodicama: Automobilom se zakucacali u drugo vozilo i izgurali ga s puta, pa napali putnike

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija je objavila detalje drame koja se odvijala u Vodicama

Policajci Policijske stanice Vodice sproveli su istragu nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom i 26-godišnjim i 28-godišnjim državljanima Nemačke osumnjičenima za krivično delo dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom na štetu dvojice 25-godišnjih hrvatskih državljana i krivičnog dela oštećenje tuđe stvari na štetu 25-godišnjaka i firme sa sedištem u Zagrebu.

Dovršenom istragom, kako javlja Dnevnik.hr, utvrđeno je da je osumnjičeni 25-godišnjak 15. avgusta u ranim jutarnjim satima u Vodicama u Ulici Artina upravljao automobilom nemačkih oznaka, a s njim su se u vozilu nalazila dvojica osumnjičenih državljana Nemačke. U nameri da zaustave automobil šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao pomenuti 25-godišnjak dok je s njim bio drugi 25-godišnjak, prednjim delom su udarili u zadnji deo automobila.

Nakon što oštećeni 25-godišnjak nije zaustavio vozilo, osumnjičeni su nastavili da ga prate, te su ponovo svojim vozilom udarali u zadnji deo njegovog, te su ga izgurali s puta, usled čega 25-godišnji vozač gubi kontrolu nad vozilom i udara u zid prodavnice.

Daljnjom istragom utvrđeno je da su osumnjičeni, nakon što su oštećeni napustili vozilo i dali se u beg, sustigli drugog 25-godišnjaka te ga fizički napali.

U navedenom događaju nije bilo povređenih osoba.

Materijalna šteta počinjena na štetu 25-godišnjaka i firme sa sedištem u Zagrebu, prema nestručnoj proceni, ceni se na iznos od oko 7.000 evra.

Nakon sprovedene istrage osumnjičeni su uz krivičnu prijavu nadležnom državnom tužilaštvu u Šibeniku, predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

(Telegraf.rs)

Video: Drama tokom noći u širem centru Čačka: Provalnik pokušao da upadne kroz prozor u stan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA