Drama u Hrvatskoj: Pokušao da zapali benzinsku pumpu, jednog policajca ugrizao, drugog udario

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Uz upotrebu sredstva prisile je uhapšen, nakon čega je prevezen u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu, objavila je policija

Na auto-putu A3 u Hrvatskoj, na benzinskoj pumpi kod odmorišta Donja Gračenica, muškarac star 32 godine pokušao je jučle oko 5 sati da izazove požar polivanjem goriva po prostoru benzinske pumpu, ali nije uspeo da je zapali, objavila je danas policija.

Tokom postupanja policije pružao je aktivni otpor, kojom prilikom je za ruku ugrizao jednog policijskog službenika, dok je drugog udario vratima vozila, navodi se u saopštenju, prenosi Index.hr.

Uz upotrebu sredstva prisile je uhapšen, nakon čega je prevezen u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu, objavila je policija, dodajući da su muškarac i jedan policajac lakše povređeni u incidentu.

Zbog krivičnih dela dovođenja u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom i prisile prema službenoj osobi protiv njega sledi krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu, zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Drama tokom noći u širem centru Čačka: Provalnik pokušao da upadne kroz prozor u stan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA