Vozač mrtav pijan divljao i pokosio porodicu, pa se isprevrtao kolima: Majka mrtva, za dečaka (3) se bore

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Vozač je imao 1,75 promila alkohola u krvi

Vozač (29) koji je na Viru kasno sinoć usmrtio mladu majku (24) koja je sa suprugom i troje dece hodala uz put bio je pijan. Kako je saopštila zadarska policija, izmerili su mu 1,75 promila.

Vozač je uhapšen nakon nesreće, a nad njim je u toku kriminalističko istraživanje. Očekuje se da će biti saslušan u ponedeljak.

Nakon nesreće, u bolnici su završili otac i troje dece.

Kako 24sata saznaje u zadarskoj bolnici, najgore povrede ima dečak star samo tri godine kojeg su noćas operisali. Ima povrede glave i bori se za život.

Otac (28) nalazi se na odeljenju intenzivne nege.

"Njegove povrede su jako teške, među ostalim tu su povrede karlice, pluća i potkolenice, ali nije životno ugrožen", kaže dr Nediljko Jović. Kako se saznaje, njega čeka i operacija.

Beba stara 11 meseci čudom je prošla bez povreda, a devojčica stara četiri godine ima teške povrede, ali nije životno ugrožena.

Pijan divljao, pa pokosio porodicu

Prema rezultatima uviđaja, nesreća se dogodila sinoć oko 23,40 sati u ulici Put lozica kada je 29-godišnji vozač automobila zadarskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju i vidljivosti na putu izgubio nadzor nad vozilom i sišao na desnu stranu kolovoza, usled čega desnim točkom silazi van kolovoza, gde najpre udara u kamenje, a potom automobilom naleće na pešake.

Nakon udara u pešake, koji su od siline udarca odbačeni van kolnika, vozilo se prevrnulo.

"Od posledica nesreće na mestu događaja preminula je hrvatska državljanka u dobi od 24 godine.

Druge osobe, jedna odrasla i troje dece su zbog zadobijenih povreda upućeni na pružanje lekarske pomoći u OB Zadar, gde su kod 28-godišnjeg hrvatskog državljana i dvoje dece konstatovane teške, a kod jednog deteta lake telesne povrede".

(Telegraf.rs)

U trenutku nesreće petero pješaka, hrvatskih državljana se kretala uz rub kolnika na kojem ne postoji nogostup niti druga površina određena i prikladna za kretanje pješaka, kao ni javna rasvjeta.

Za vrijeme vršenja očevida, kolnik navedene ulice bio ja zatvoren za sav promet u vremenu od 00,40 do 05,30 sati.

Video: Ukrajinci srušili još jedan most u Rusiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA