Skandal, vlasnik restorana u Hrvatskoj u koji Srbi često idu veliča "Oluju"! Ovo je radio na koncertu Tompsona

 
I. Ć.
I. Ć.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 23

Urlao je "ne zaboravljamo", dok se u pozadini dernjao zloglasni Tompson

Ivan Gospodnetić, vlasnik restorana "Gariful" na Hvaru, u koji mnogi Srbi rado idu, snimio je sebe, članove porodice i svoje saradnike kako svi zajedno divljaju na koncertu ozloglašenog Tompsona, noseći majice "Oluja 95", i urlaju zajedno sa hiljadama drugih parole kojima se veliča ova zločinačka akcija.

Što je najgore, na storiju koji je okačio na Instagramu, vide se dečica koja zajedno sa ostalima uzvikuju parole, noseći pomenute majice na kojima je i ustaški pozdrav "Za dom spremni".

Koncert na kojem se odigralo besramno orgijanje održan je u Dugopolju, a svi hrvatski mediji, uključujući i one koji se izdaju za liberalne, proevropske i pomiriteljske, uz salve pohvala i patetike izvestili su sa ovog događaja.

Gospodnetić je nedavno postao poznat i široj srpskoj javnosti, i to tako što je krajem jula dobio batine, od drugog hrvatskog ugostitelja, koji ga je šipkom izudarao po glavi.

Očigledno, u toj glavi je još ostala ljubav prema ozloglašenom Tompsonu i "Oluji", u kojoj je Hrvatska gotovo etnički očišćena od Srba.

Na koncertu je sa Gospodnetićem bio i njegov kuvar Mijo, koji je takođe dobio batine krajem jula.

Inače, restoran "Gariful" je poznat i u svetu: posetili su ga princ Hari, Đorđo Armani, Lionel Mesi, Tom Kruz, Vladimir Kličko, Demi Mur, Roman Abramovič, Rod Stjuart...

U medijima se pojavila informacija da je ruski tajkun 2010. u ovom restoranu platio račun od 35.000 evra, a pisalo se da se ovde može popiti jedna od najskupljih čaša šampanjca - "Dom Perignon Rose Gold" iz boce od šest litara, za 122.000 evra.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    17. avgust 2024 | 14:18

    Скандал је што срби уопште тамо иду

  • Нена

    17. avgust 2024 | 14:31

    Па нека и даље иду.... нажалост многим Србима ни ОЛУЈА није света...

  • Xexe

    17. avgust 2024 | 14:32

    Pa mi Srbi smo uvek bili odlicne ovce za sisanje, kao da ce ovo nekoga naterati da se predomisli. I dalje ce se ici u lijepu nasu i ostavljati pare onima sto nas najvise mrze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA