Vatrogasci izvukli mladića posle teškog udesa, njegov brat im se javno zahvalio: "Neka slavi drugi rođendan!"

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Brat povređenog mladića zahvalio se vatrogascima na njihovoj Fejsbuk stranici

Mladić (20) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći na području Cerne, javlja policija.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u sredu oko 17.30 sati u Ulici braće Radića u Cerni, naselju severno od Županje, a povređeni vozač prevezen je helikopterom hitne medicinske službe u KBC Osijek.

"Policijski službenici uviđajem su utvrdili da je do nesreće došlo kada je 20-godišnjak iz Babine Grede, usled neprilagođene brzine kretanja izgubio kontrolu nad putničkim automobilom županjskih oznaka, te sleteo s puta i udario u betonski rasvetni stub", navodi se u saopštenju policije, prenosi Danica.hr.

Na licu mesta intervenirali su pripadnici DVD-a Cerna radi izvlačenja unesrećenog, nakon čega je helikopterskom hitnom medicinskom službom prevezen u KBC Osijek, gde je utvrđeno da je teže povređen.

"Obavljenim alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu vozača", rekli su u četvrtak u vukovarskoj Policijskoj upravi.

Vatrogasci DVD-a Cerna kažu da su poziv na tehničku intervenciju dobili u 17.39 sati. Odmah su došli na lice mesta sa dva vozila i deset vatrogasaca.

"Hvala Bogu, osoba koja je stradala je živa! Sarađivala je s nama tokom svog izvlačenja! Želimo mu potpuni oporavak i dug život! A on može slaviti drugi rođendan."

"Hvala policiji i hitnoj koji su posao odradili u najboljem redu, a posebno momcima koji su sleteli helikopterom i odvezli unesrećenog u KBC Osijek", napomenuli su vatrogasci DVD-a Cerna.

Ispod njihove objave na Fejsbuku javio se i brat povređenog mladića.

"Dobro veče. Ja sam brat mladića koji je doživeo i bogu hvala preživeo ovu tešku saobraćajnu nesreću. Želim se zahvaliti u ime naše porodice svima vama koji ste pomogli na bilo koji način, veliko Vam HVALA!!! HVALA svima na željama za uspešan oporavak. LP", napisao je brat povređenog mladića.

(Telegraf.rs)

Video: Kamov Ka-32 Helikopterske jedinice u misliji gašenja požara u Kavali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA