Otac devojčice navodno otete u Crnoj Gori tvrdi da ju je majka kidnapovala pre 3 godine: Pokrenuta i akcija

Dok majka tvrdi da je otac nezakonito odveo dete iz Crne Gore, na GoFundMe je pre tri godine prijatelj oca pokrenuo akciju da devojčicu vrate tati

Komentari

  • Kranp

    14. avgust 2024 | 15:18

    A malo pre osuduse Oca ovde na portalu da je kriminalac i neznam šta, žene su definitivno katastrofa danas, spremne na sve..

  • Bane

    14. avgust 2024 | 15:16

    Rešenje za ovakve situacije je jednostavno: 1) deca po rođenju automatski pripadaju majci, bez obzira na status veze ili braka, majka odlučuje o svemu 2) u slučaju vanbračne zajednice ili da roditelji ne žive zajedno, otac plaća alimentaciju min. 30% ili pola minimalca pa šta je veće. Preko računa. 3) majka ima pravo da ostane u stanu oca ukoliko nisu zajedno do kraja redovnog školovanja deteta. Otac se seli u slučaju nasilja. 4) majka je dužna da polaže račune na šta su otišle pare od alimentacije ili da višak smesti na račun deteta kao štednju, kao i da dokaže da maksimalno brine o detetu, a ne da dete ima "nužne potrebe" (da je čisto, obučeno i da ima da jede). U slučaju zloupotrebe ovih prava i obaveza od strane majke, loših odluka po dete, nenamenskog trošenja novca i sl.: 1) dete momentalno pripada ocu, uz pravo viđanje majke po proceni psihologa i dodeljivanju svih prava gore koja su važila za majku. U slučaju zloupotrebe ovih prava i obaveza od strane oca, nasilja, otmica i sl.: 1) momentalno se uskraćuje pravo ocu da viđa dete, oduzima mu se imovina i alimentacija se povećava na 50% zarade ili ceo minimalac, pa se majci daje šta je veće pretvoriti u zakon i kraj.

  • ZVEZDA

    14. avgust 2024 | 15:07

    Zašto mi moramo da znamo za ovu zavrzlamu? Nije dete oteo stranac pa narodu treba slika i svi detalji da bi se pomoglo. Ovo treba zakonski i porodično da se reši bez da mi pratimo ishod.

  • teorija zavere

    14. avgust 2024 | 15:03

    Kidnapovao dete pa otišao u američku ambasadu? Više verujem u verziju da je prvo majka otela dete, a lik nije više hteo da čeka na pravdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA