Ovo je Anđelka koja je ubijena u Šipovu: Nikolu prijavljivala za nasilje, jutros ostavila decu kod svekrve

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Prema nezvaničnim informacijama Anđelka je, nakon napada u maju, napustila Nikolu i sa njihovo dvoje dece, starosti dve i šest godina, je živela kod rođaka

Anđelka M. (34), koja je ubijena u Šipovu, u dva navrata je protiv svog nevečanog supruga Nikole C. (38) podnosila prijave za nasilje u porodici, a jedna od tih istraga je obustavljena jer je Anđelka navodno odustala od krivičnog gonjenja, javlja ATV.

Nikola C. je osumnjičen da je jutros u automobilu hicima iz pištolja ubio Anđelku, nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo pucajući sebi u glavu. Ona je na mestu ostala mrtva, dok je Nikola sa prostrelnom rane glave prevezen u UKC Republike Srpske gde je operisan, nakon čega je podlegao povredama.

Izvor blizak istrazi za ATV otkriva da je Anđelka prvu prijavu protiv Nikole podnela 2023. godine, a drugu u maju ove godine.

”U oba slučaja je policija postupala po prijavama i protiv Nikole C. je Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci podnela izveštaj o počinjenom krivičnom delu. U jednom slučaju istraga je obustavljena, jer je žrtva odustala od krivičnog gonjenja, dok je druga prijava i dalje u radu”, kaže dobro upućeni izvor ATV-a.

Prema nezvaničnim informacijama Anđelka je, nakon napada u maju, napustila Nikolu i sa njihovo dvoje dece, starosti dve i šest godina, je živela kod rođaka. Međutim, svedoci tvrde da su oni i posle toga ostali u kontaktu i da su ih viđali zajedno.

Decu dovezla na čuvanje kod Nikolinih roditelja

Dosadašnja istraga ukazuje da je Anđelka jutros automobilom decu dovezla kod Nikolinih roditelja na čuvanje. Nikola je navodno sačekao ispred kuće i kada je ona ostavila decu seo je u automobil i, kako se sumnja, počinio jezivi zločin, a potom pokušao da presudi sebi.

Zasad nije poznato gde je i kako nabavio pištolj, ali se najverovatnije radi o nelegalnom oružju, što je predmet dalje istrage.

(Telegraf.rs)

Video: Požar na Atici i dalje besni: Drama u Grčkoj ne prestaje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    12. avgust 2024 | 19:17

    Ispade da je bolje da je ona njega roknula, malo bi lezala, ali bi bar deca imala majku. Eto ti zakona i prijavljivanja nasilja policiji, policija odradi posao, ali tuzilac uvek s'ebe na kraju.

  • Sibin

    12. avgust 2024 | 19:20

    Ubijaju nasilnici koji su prijavljivani!!! Kad ce neko da odgovara za to, u ovoj drzavi NIKAD!!!!!!!!

  • Mihailović

    12. avgust 2024 | 18:53

    Neznam šta zločinca spašavate dok neko drugi čeka medecinsku pomoć...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA