Drama na moru u Crnoj Gori: Devojka počela da se guši, usta joj pomodrela, konobar imao neverovatnu reakciju

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Mladić Almir Slaković (23) iz Mrkojevića, a zaposlen u tom hotelu, video je devojku koja se guši, i odmah je pritrčao da pomogne

Tokom manifestije Noć velikog peska na terasi jednog od poznatih ulcinjskih hotela odigrala se prava drama kad se devojka, koja je bila gost, počela da se guši.

"Devojka je sedela za stolom i počela da se guši, prebledela je i nije mogla da diše. Kašljala je. Usne su joj bile modre. Drugarica koja je sedela sa njom uplašeno je potražila pomoć", kaže za RINU jedan od očevidaca.

Mladić Almir Slaković (23) iz Mrkojevića, a zaposlen u tom hotelu, video je devojku koja se guši, i odmah je pritrčao da pomogne. Video je da nisu konzumirale hranu, nego samo pile piće i odmah svhatio da se nije zagrcnula već pošto je i sam asmatičar, uvideo da je u pitanju gušenje prouzrokovano tom bolešću.

"Imala je kratak dah. Napadi kašlja su se pogoršavali. Pitao sam je ima li astmu, ima li pumpicu. Nije odgovarala. Nisam se dvoumio, uzeo sam pumpicu iz svog džepa i ubrizgao u usta devojci dva udaha, jedan pa drugi. Nakon drugog je počela normalno da diše. Devojci je odmah bilo lakše", izjavio je za Primorski portal Almir Slaković.

On je takođe za ovaj crnogorski mediji istakao da kada se devojka smirila potvrdila mu je da ima astmu i da je tu noć zaboravila pumpicu.

(Telegraf.rs)

Video: Vatra se približila kućama i ulici: Ponovo se rasplamsao požar na Golom brdu u Sutomoru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivica

    11. avgust 2024 | 13:09

    Bravo Almire sunce moje pozdrav od jednog starog asmatičara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA