Novi ustaški pir u Imotskom, još jedan koncert Tompsona

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Snimljeno je kako su Tompsonovi obožavatelji na glavnom gradskom trgu pevali ustašku pesmu "Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije"

Hrvatski pevač Marko Perković Tompson održao je večeras još jedan koncert u Imotskom gde se održao novi ustaški pir.

Kako prenose hrvatski mediji na koncertu je bilo više od 20.000 ljudi.

Snimljeno je kako su Tompsonovi obožavatelji na glavnom gradskom trgu pevali ustašku pesmu "Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije".

Podsetimo, pre dva dana, na koncertu Tompsona, Mate Bulića i Dražena Zečića na istom mestu pevala se ustaška pesma "Evo zore, evo dana", posvećena komandantima zloglasne ustaške Crne legije Juri Francetiću i Rafaelu Bobanu, o čemu je Telegraf.rs ranije izvestio.

Danas je u Imotskom bila puno primetnija policija, i to interventna. Šest interventnih policajaca stajalo je oko spomenika Tinu Ujeviću, kako bi sprečili da ga opet, kao pre dva dana, ogrnu u zastavu HOS s natpisom "Za dom spremni" i stave mu šešir s amblemom HOS.

Posle prošlog koncerta hrvatski predsednik Zoran Milanović je jasno osudio divljanje ekstremnih desničara, zbog čega se sada našao na njihovoj meti. Kako je prenela Slobodna Dalmacija, večeras se u Imotskom skandiralo "Zoki p***ru".

(Telegraf.rs)

Video: Ustaše su ga otele od majke kada je imao 2 godine od smrti ga spasla Diana Budisavljević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA