Albanci vređali i pretili policajcima u Ulcinju, kažnjeni sa 3.000 evra

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Kazne su im kao stranim državljanima naplaćene odmah po izricanju odluke", saopštio je Marko Đukanović, predsednik Suda za prekršaje u Budvi

Albanski državljani M. K. (33) i D. A (39) proglašeni su krivim i osuđeni novčanim kaznama od po 1.500 evra zbog omalovažavanja i ometanja policijskih službenika u vršenju zadataka iz njihove nadležnosti.

"Njima je dežurni sudija odeljenja u Ulcinju Anka Kekić izrekla kazne nakon što je u hitnom postupku utvrđeno da su okrivljeni u ranim jutarnjim časovima centru Ulcinja omalovažavali policijske službenike OB Ulcinj, na način što su im upućivali niz uvreda i pretnji, negodujući što su im za počinjene saobraćajne prekršaje izdali prekršajne naloge", rekao je Marko Đukanović, predsednik Suda za prekršaje u Budvi i dodao:

"Pri tome okrivljeni M.K. startuje svoje vozilo i parkira ga na sredinu kolovoza, ometajući normalno odvijanje saobraćaja. Kazne su im kao stranim državljanima naplaćene odmah po izricanju odluke”, preneo je potal "Vijesti".

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte video-snimak ekstradicije Duška Kneževića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KŠ carski grad

    8. avgust 2024 | 11:25

    Milogorcima smetaju Srbi a ne brinu što će im se uskoro na Lovćenu vijoriti Albanski i Turski barjaci. Imaju više kriminalaca po glavi stanovnika nego bilo koja zemlja u svetu, a q*če se kao da su sve sami nobelovci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA