Otišla da obiđe Hrvatsku, pa doživela veliku neprijatnost: Sve objavila u Fejsbuk grupi, treba se čuvati

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Žena iz inostranstva imala je veoma neprijatno iskustvo u centru Zagreba

Jedna turistkinja iz inostranstva doživela je veliku neprijatnost dok je obilazila Hrvatsku.

Zbog lošeg iskustva koje je imala u Zagrebu odlučila je da se obrati članovima grupe Female Solo Travels na Facebooku i ispriča šta joj se dogodilo u samom srcu hrvatske prestonice i tako upozori druge.

U grupi je objasnila kako su joj dve gospođe ukrale stvari iz torbe, objašnjavajući da su je dve žene prethodno pratile.

"Pozdrav dame, upravo sam u Zagrebu, Hrvatska. Nažalost, pokrale su me dve gospođe juče dok sam se penjala kako bih videla panoramski pogled na grad. Novac mi je nestao", započela je turistkinja.

Ona je potom detaljno objasnila kako se krađa odigrala.

"Hodala sam uličicom koja je vodila uzbrdo. Odjednom su se iza mene pojavile dve gospođe i počele da me prate. Mislila sam da su takođe turistkinje, pa sam stala kako bih ih pustila da prođu, ali nisu to učinile. Počele su da se pretvaraju da su umorne, a ja sam nastavila da hodam", napisala je žrtva, prenosi Dnevnik.

"Odjednom me je gospođa kratke plave kose sa naočarima na licu 'slučajno' zgazila i izvinila se. Nakon toga požurile su uzbrdo. Nisam primetila da mi je torba širom otvorena dok mi jedna žena nije rekla. Moj novac i kartice su nestali. Otišla sam da prijavim sve u policijsku stanicu", ispričala je svoju priču.

Podsetila je sve kako valja biti oprezan, pogotovo kada se gradom krećete sami. Uz objavu je priložila i slike Zakmardijevih stepenica, koje vode prema Štrosmajerovom šetalištu, gde se incident i dogodio.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je nova vila Tonija Bijelića u Hrvatskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA