Obrt u slučaju smrti pešaka na prelazu Bajakovo: Hrvatska policajka nije udarila Srbina

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prvo je bilo objavljeno da je u nesreći poginuo pešak, vozač kamiona iz Srbije, međutim, policija je danas objavila da je stradao hrvatski državljanin

Pripadnica hrvatskog MUP-a, koja je juče na motoru naletela i usmrtila pešaka na graničnom prelazu Bajakovo, preminula je nakon što je primljena u bolnicu s teškim telesnim povredama.

Prvo je bilo objavljeno da je u nesreći poginuo pešak, vozač kamiona iz Srbije, međutim, policija je danas objavila da je stradao hrvatski državljanin.

Iz policije su izdali saopštenje u kojem navode kako je došlo do saobraćajne nesreće.

"Do nesreće je došlo kada je 57-godišnji hrvatski državljanin, kao pešak na središnjoj saobraćajnoj traci južnog kolovoza auto-puta A-3, ispred teretnog skupa vozila zaustavljenog u koloni teretnih vozila, počeo da prelazi sa središnje trake na krajnju južnu traku auto-puta, iako je na kolovozu zabranjeno kretanje pešaka. Tada je na njega službenim motociklom naletela policijska službenica. Na službenom policijskom motociklu bili su upaljeni posebni uređaji za davanje svetlosno-signalnih znakova na vozilu, a policijska službenica je prilikom upravljanja motociklom nosila zaštitnu kacigu. Pešak je smrtno stradao, dok je policijska službenica prevezena u Opštu županijsku bolnicu Vinkovci, a potom je na dalje lečenje prebačena u Klinički bolnički centar Osijek. Lekari su joj konstatovali teške telesne povrede opasne po život", navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA