Tragedija u Čanju, državljanka Srbije preminula po izlasku iz mora

 
A. P.
A. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pomorsko operativni centar Uprave pomorske sigurunosti i upravljanja lukama primio je u 14 sati i 30 minuta MEDICO poziv za hitnu evakuaciju člana posade sa jahte ''POLOOONEE''

Državljanka Srbije S.A.B. (52) preminula je danas nakon što joj je pri izlasku iz mora naglo pozlilo, saopštili su iz Pomorsko operativnog centra Uprave pomorske sigurunosti i upravljanja lukama (UPSUL).

Kako su naveli u saopštenju, Pomorsko operativni centar Uprave pomorske sigurunosti i upravljanja lukama primio je u 14 sati i 30 minuta MEDICO poziv za hitnu evakuaciju člana posade sa jahte ''POLOOONEE'' koja se nalazila na Kraljičinoj plaži u Čanju.

Naime, ženskoj osobi S.A.B. starosti 52 godine, državljanki Srbije, nakon izlaska iz mora naglo je pozlilo i jahta se punom brzinom uputila ka Luci Bar, gde je oranizovan prihvat od Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

"Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama je uputila čamac SAR-5 sa posadom i istu sprovela na gat-5, u delu sidrišta Mornarice Vojske Crne Gore. Iako je posada pokušavala tokom kratke vožnje od 15 minuta da reanimira žensku osobu, ona je i pored intervencije medicinske ekipe iz Bara, preminula", naveli su u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Dronom napravili neverovatne snimke kod tunela Sozina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA