Iz Crne Gore do olimpijskog zlata u Parizu! Jakov Milatović čestitao Novaku: Crna Gora je ponosna na tebe!

 
T. U.
T. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Čestitke Novaku Đokoviću na osvajanju zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu stižu iz svih krajeva sveta, a iz Crne Gore stigle su od predsednika države Jakova Milatovića.

"Iz Crne Gore do olimpijskog zlata u Parizu! Čestitke Novaku Đokoviću na fenomenalnoj pobedi i osvajanju olimpijskog turnira! Izvanredna karijera, posvećenost, upornost i odnos prema sportu konačno su krunisani zlatom na najvećoj sportskoj smotri! Crna Gora je ponosna na tebe!", napisao je predsednik Crne Gore.

(Telegraf.rs)

Video: Čikagom se orilo: "Novak je šampion, ušao je u istoriju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    5. avgust 2024 | 06:38

    Crnq Gora je ponosna na njega ali ne onaj dio CG koji se slaze sa priznanjem Kosova i rezolucikom o Srebrenici i to je nespojivo.

  • Tasmanija

    5. avgust 2024 | 06:21

    Bolje se pokri ušima Milatoviću i ćuti..., bruko jedna od države, sram vas bilo. Mene je sramota vaše sramote!!! Toliko ste obrukali časnu i ponosnu Crnu Goru da vam se preci u grobovima okreću. Jedina vaša nada i spasenje i istina je da se vratite srpstvu i svetosavlju, ovo vam je pogrešan put. Put koji ne vodi nigde i ničemu, osim u zagarantovani moralni i svaki drugi ponor.

  • RS Ortodox

    5. avgust 2024 | 05:08

    Tu CG koju ti zastupassigurno ne brani interese Srpskog roda kojem pripada veliki Nole.Srami se okupatorska slugo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA